Віталій Козловський розповів, що він побачив під час виступів для військових і хто його дійсно вразив

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталій Козловський розповів, що він побачив під час виступів для військових і хто його дійсно вразив
Співак Віталій Козловський
instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

Відомий співак Віталій Козловський зізнався, що багатьох людей викреслив зі свого життя.

Читайте такожНеймовірна правда про українців: історії дітей, які вразили увесь світ
Співак Віталій Козловський під час бойових дій залишився в Києві, хоча міг би поїхати до рідного Львова. Під час спілкування з командою «Зіркового шляху» на каналі «Україна» зірка не приховував, що з ним відбувалося на початку війни. 

На свій день народження я дуже сильно напився, тому що мені хотілося забути, що сьогодні відбувається. І під час «нетверезості» я почав радикально показувати свою позицію в соцмережах, за що мене заблокували, – зізнався Віталій Козловський. – Коли вже в мене забрали можливість спілкуватись через інші платформи, я зрозумів, що не можу більше сидіти вдома й займатись кіберобороною, треба вже щось робити руками.

Співак Віталій Козловський / instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

Співак почав активно займатися волонтерством, хоча він підкреслив, що зараз цим уже нікого не здивуєш: сьогодні всі стали волонтерами, люди намагаються чути одне одного. Але бувають винятки…

Дуже багато людей мене розчарувало. І дуже багатьох я викреслив із життя. Я не можу нічого зробити з цим. Я розумію, коли жінки виїжджають з України, тому що хочуть захистити себе й дітей, – сказав співак. – Але я зовсім не розумію чоловіків, які тікають з країни.

Читайте такожДоктор Комаровський розповів, чи можна підхопити хвороби від домашніх тварин
За словами зірки, зараз ніхто не має права думати, що його хата скраю чи ти нібито не належиш до цієї країни. Сьогодні має прокинутись наша свідомість.

Наприклад, я звернувся до чоловіків, які проживають в нашому будинку: «Сьогодні війна, будь ласка, приходьте на збори, де ми зазвичай обговорюємо технічні моменти. А після цього напишемо графік охорони нашого будинку. Якщо ви з нами – приєднуйтесь, – розказав співак. – Жодна людина не прийшла! Коли ти говориш про те, що відбувається, наскільки важливо бути тут потрібним – одразу бачиш: хто прийде, а хто ні.

Співак Віталій Козловський / instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

У соцмережах можна побачити багато відео з виступів Віталія Козловського для військових. Він співає життєрадісні пісні, біля співака танцюють дівчата у військовій формі, але на очах з’являються сльози, тому що все це повинно було відбуватись в мирний час. Хотілося б побачити українок у гарних сукнях десь на вечірці, а не біля окопів. 

Тільки уявіть рівень моральної підготовки жінок на фронті! Сьогодні я виконую для них пісні, а завтра вони їдуть на передову, – не приховував емоцій Козловський. – А в цей час «недочоловіки» тікають з країни. Я розумію, що страх у кожного проявляється по-своєму, і засуджувати некрасиво, але...

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK