Віталій Козловський розповів, чому він відмовляється від благодійних концертів за кордоном

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталій Козловський розповів, чому він відмовляється від благодійних концертів за кордоном
Співак Віталій Козловський
instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

Їхати за кордон або залишатись в Україні? Це питання і досі ставлять собі сотні українців. Віталій Козловський з початку війни визначився з вибором.

Читайте такожСергій Притула – про сім’ю: Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки
Відомий співак Віталій Козловський став частим гостем у тих містах, де боронять нашу країну хлопці та дівчата ЗСУ. Він дає концерти, завжди спілкується з усіма охочими й навіть готує особливу пісню. 

Багато людей просять мене заспівати пісню… з матами, – несподівано зізнався Віталій Козловський. – «Ми тут сидимо в окопах і не можемо по-іншому сприймати реальність, – говорять мені хлопці. – Нам треба, щоб було жорстко». Як людина, яка підтримує наші збройні сили, я зараз працюю над такою піснею.

Сьогодні зірка отримує дуже багато пропозицій приїхати з концертами в Західну Україну. 

Але я їду співати тільки до лікарів або до наших військових, – сказав гість програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна». – Наприклад, зовсім скоро я маю поїхати до Харкова.

Читайте такожВолонтер розповів страшні історії виживання маріупольців та їх порятунку: СІЗО, тортури, Азовсталь, Драмтеатр
Співака також запрошують до Німеччини й Нідерландів, але він поки що відмовляється від закордонних поїздок. Віталій Козловський вважає, що сьогодні він повинен бути в Україні. 

Від початку війни я нічого не заробляю. Я знаю, що коли вже нічого не залишиться, тоді Бог дасть мені якусь можливість для заробітку, – поділився артист. – Але поки що я не погоджуюсь кудись виїжджати з країни.

Співак Віталій Козловський / instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info

У зірки навіть немає тривожної валізки. Співак навіть всього один раз був у бомбосховищі, а потім вирішив, що залишатиметься вдома під час артобстрілів. 

У мене не було думок кудись їхати, від чогось тікати. У мене такий настрій: якщо доведеться, я візьму в руки зброю і буду стріляти, – сказав зірка. – Не дай боже, але якщо орки зайдуть в Київ, мені б хотілося помирати не з заломленими руками й на колінах, щоб мені вистрелили в голову, а зі зброєю в руках, щоб забрати з собою на той світ хоча б одного-двох орків. Але краще вижити й всіх їх повбивати.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK